Izaberi proizvodjaca

    RADNO VREME    

Radnim danima   08:00 - 20:00

Subotom              08:00 - 15:00

Nedeljom             09:00 - 13:00

Telefon:       011 20 88 460 

Telefon:       011 27 65 085

Ko je na mreži: 18 gostiju i nema prijavljenih članova

 

 

 

 

 

 

 

TRINITI

Veleprodajni i maloprodajni objekti


U želji da opremanje doma postane zadovoljstvo za Vas i Vašu porodicu, TRINITI CENTAR može da Vam ponudi" Sve na jednom mestu!"

   Poučeni iskustvom u poslovanju možemo da Vam pomognemo oko odabira opreme i oko samih ideja za uredjenje Vašeg životnog prostora. Bez obzira da li preuredjujete postojeći prostor ili ste u završnoj fazi gradnje, izuzetno je važno da odaberete kvalitet.

   Mi možemo, uz vrhunsku uslugu da Vam ponudimo keramičke pločice, sanitarije, bojlere, kade, galanteriju, kao i svu prateću opremu za kupatila. Posedujemo velik izbor elektro materijala, praškastih materijala, vodovodni program renomiranih proizvodjača.

   Program za grejanje probiranih proizvodjača, visokog kvaliteta koji obuhvata: aluminijske radijatore, panelne radijatore, kotlove, cirkularne pumpe itd.

   Radi Vaših potreba, poštujući različitost u ukusima i stilovima proširili smo naš asortiman. Prilagodili radno vreme. Pratimo razvoj tržišta i u skladu sa njim upotpunjujemo ponudu u našim maloprodajnim i veleprodajnim objektima. Zahvaljujući takvom vidu poslovanja, korektnim i uspešnim odnosima, kako sa kupcima tako i sa dobavljačima sve više kupaca se odlučuje za nas.

   Naše osoblje na najbolji mogući način pomoćiće Vam pri odabiru artikala iz naše ponude koja obuhvata različite proizvodjače. Saradjujemo sa renomiranim, stranim i domaćim firmama čiji bogat asortiman proizvoda i pristupačne cene čine naše prodajne objekte i našu ponudu, konkurentnim na tržištu.

Vodimo računa o svakom kupcu. Veoma brzo i lako od idejnih rešenja, preko kvalitetnih proizvoda do idealno nameštenih prostorija Vašeg doma. Oslonite se na naše iskustvo! Iz naših salona izaćićete zadovoljni i sa osmehom!

Zadovoljan kupac je naša najbolja reklama!

promo box

Na našim stranicama objavljeni tehnicki podaci, slike i crteži su iskljucivo

informativnog karaktera. Slike na sajtu su ilustracije, o tačnim podacima

se možete informisati u našim prodajnim objektima. Zadržavamo pravo

promene cena svih proizvoda bez prethodne najave.