Izaberi proizvodjaca

    RADNO VREME    

Radnim danima   08:00 - 20:00

Subotom              08:00 - 15:00

Nedeljom             09:00 - 13:00

Telefon:       011 20 88 460 

Telefon:       011 27 65 085

Ko je na mreži: 7 gostiju i nema prijavljenih članova

 

 

 

 

 

 

 

TRINITI

SALONI KERAMIKE

 

Saradnja sa renomiranim stranim i domaćim firmama učinila nas je konkurentnim na tržistu, a profesionalan odnos prema poslu i ljubazno osoblje učinilo je naše salone najposećenijim.

Triniti saloni keramike mogu da Vam ponude širok asortiman proizvoda, različitih proizvodjača za opremanje Vašeg životnog prostora. Saloni obuhvataju velik izložbeni prostor na kojem možete da pogledate našu bogatu ponudu proizvoda i da se uverite u kvalitet prodajnog programa. 

Pomoćićemo Vam da opremite poslovne objekate, kupatila i sve ostale stambene prostore vemo brzo, lako i moderno. Ukoliko Vam je potreban savet ili idejno rešenje pri projektovanju u funkcionalnom i vizuelnom smislu obratite se nama. Na licu mesta možemo da Vam realistički dočaramo Vaš novi izgled kupatila i ostalih prostornih funkcija uz pomoć najnovijih tehnologija. Dozvolite da Vam kroz savete pomognemo pri odabiru najboljeg idejnog rešenja.

Saloni raspolažu sa najboljom i najpotpunijom ponudom u Srbiji koja obuhvata keramičke pločice, kade, tuš kabine i tuš kade, sanitarije, kupatilsku galanteriju, baterije, bojlere, elektro materijal, praškaste materijale, alate, šrafovsku robu, okove, cilindre, kvake, SAN MARCO boje itd. Velik izbor materijala za vodovod i kanalizaciju, renomiranih proizvodjača PILSA, AQUATERM, PEŠTAN itd. Električni grejači vode, hidroforske posude.

Posetite naše salone, uverite se u kvalitet i velik izbor proizvoda. Sve na jednom mestu!

Ponudu možete pogledati u našim salonima na lokacijama

promo box

Na našim stranicama objavljeni tehnicki podaci, slike i crteži su iskljucivo

informativnog karaktera. Slike na sajtu su ilustracije, o tačnim podacima

se možete informisati u našim prodajnim objektima. Zadržavamo pravo

promene cena svih proizvoda bez prethodne najave.