TRINITI – O NAMA

Veleprodajni i maloprodajni objekti

 

O namaKeramičke pločice, sanitarije, bojleri, kupatila, kade, galanterija, elektro materijal, vodovodni program…
U želji da opremanje doma postane zadovoljstvo za Vas i Vašu porodicu, TRINITI CENTAR može da Vam ponudi “Sve na jednom mestu!”

Poučeni iskustvom u poslovanju možemo da Vam pomognemo oko odabira opreme i oko samih ideja za uredjenje Vašeg životnog prostora. Bez obzira da li preuredjujete postojeći prostor ili ste u završnoj fazi gradnje, izuzetno je važno da odaberete kvalitet.

Mi možemo, uz vrhunsku uslugu da Vam ponudimo keramičke pločice, sanitarije, bojlere, kade, galanteriju, kao i svu prateću opremu za kupatila. Posedujemo velik izbor elektro materijala, praškastih materijala, vodovodni program renomiranih proizvodjača.

Program za grejanje probiranih proizvodjača, visokog kvaliteta koji obuhvata: aluminijske radijatore, panelne radijatore, kotlove, cirkularne pumpe itd.

Radi Vaših potreba, poštujući različitost u ukusima i stilovima proširili smo naš asortiman. Prilagodili radno vreme. Pratimo razvoj tržišta i u skladu sa njim upotpunjujemo ponudu u našim maloprodajnim i veleprodajnim objektima. Zahvaljujući takvom vidu poslovanja, korektnim i uspešnim odnosima, kako sa kupcima tako i sa dobavljačima sve više kupaca se odlučuje za nas.

Naše osoblje na najbolji mogući način pomoćiće Vam pri odabiru artikala iz naše ponude koja obuhvata različite proizvodjače. Saradjujemo sa renomiranim, stranim i domaćim firmama čiji bogat asortiman proizvoda i pristupačne cene čine naše prodajne objekte i našu ponudu, konkurentnim na tržištu.

Vodimo računa o svakom kupcu. Veoma brzo i lako od idejnih rešenja, preko kvalitetnih proizvoda do idealno nameštenih prostorija Vašeg doma. Oslonite se na naše iskustvo! Iz naših salona izaćićete zadovoljni i sa osmehom!

Zadovoljan kupac je naša najbolja reklama!